Izvor:
09.12.2019 u 13:54
0

EVO KOLIKO ĆE BITI BAREL Iranci će u 2020. naplaćivati naftu za 50 dolara

Iranski budžet za narednu godinu planiran je na bazi projekcije da će cena nafte iznositi 50 dolara za barel, izjavio je danas šef Odeljenja za planiranje i budžet Mohamed-Baker Nobakt na konferenciji za novinare.

Nobakt je rekao da je vlada pripremila budžet na bazi očekivanja da će prodavati po milion barela nafte dnevno (bpd) po prosečnoj ceni od 50 dolara, prenosi Rojters pozivajućiu se na novinsku agenciju Šana.

Nova iranska kalendarska godina počinje 20. marta 2020.

Iranski predsednik Hasan Ruhani predstavio je u nedelju u parlamentu nacrt državnog budžeta od oko 39 milijardi dolara, rekavši da se njime ograničava zavisnost zemlje od izvoza nafte kako bi Teheran odoleo američkim sankcijama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter