Izvor:
11.11.2016 u 22:06
0

Gori internet: Mladi Srbin poslao poruku demonstrantima protiv Trampa!

Status koji je zapalio Balakan, i počeo da se širi, napisao je mladi Srbin koji ima poruku za demonstrante koji su protiv Donalda Trampa!

Američanska politika je u poslednjih 20-tak godina entuzijastično i oholo, bez ikakve autorefleksije i zazora, sejala smrt, nesreću i devastaciju armagedonskih razmera…Libija, Sirija i Irak su od relativno stabilnih država razrušeni do temelja, a umiranje na veliko je postao svakodnevni modus operandi… Američka levo-liberalna javnost, koja ovih dana histerično i pomamno demonstrira protiv novog predsednika D. Trampa, je o ovome snisihodljivo ćutala ili je kreirala nemaštovita izvinjenja za ove državne zločine. Gomila kretena nema nikakav moralni kredibilitet da se poziva na bilo kakve principe. Principi i načela su dezauvisani i obesmišljeni, blagodereći u prvom redu establišmentu čiji je deo i njihova favoritkinja Hilari. Ako Tramp normalizuje odnose sa Rusijom, a to će se izvesno dogoditi, to će biti njegov najveći doprinos renormalizaciji svetskih odnosa. I to je primenjeni pacifizam, a ne šuplje parole i podvriskivanje, hipstersko! – napisao je Žarko S. Vukmirović.

Hppytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter