Izvor:
06.12.2019 u 19:43
0

MELANIJA OŠTRO ODGOVORILA PROFESORKI: Vaš bes je sramota i previše se JAVNO ULIZUJETE! (FOTO)

Prva dama SAD Melanija Tramp opomenula je profesorku koja je tokom saslušanja u proces opoziva Donalda Trampa napravila šalu na račun imena njihovog sina Barona.

Profesorka sa Univerziteta Stanford Pamela Karlan je tokom saslušanja istakla razliku između monarhije i demokratskih vlada kada je spomenula Trampovog sina praveći šalu o razlici između predsednika i kraljeva.

Predsednik može svog sina da nazove Baron, ali ne može ga proglasiti baronom – rekla je Karlan.

Na to je reagovala Melanija Tramp koja je profesorki poručila da bi trebalo da se stidi zbog takve izjave.

Maloletno dete zaslužuje privatnost i treba da bude van politike. Pamela Karlan trebalo bi da vas je sramota vašeg besa i očigledno pristrasnog javnog ulagivanja i korišćenja deteta – napisala je Melanija Tramp na Tviteru.

Malo kasnije, Karlan se izvinila i rekla da je pogrešila.

Volela bih da se predsednik izvini za stvari koje je radio i koje su pogrešne, ali ja žalim što sam to rekla – rekla je Karlan.

Izvor: Alo
Foto: Twitter/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter