Izvor:
10.11.2016 u 20:38
0

Strahovito, jezivo i bizarno u isto vrme: Islamska deca-teroristi prete Vladimiru Putinu (foto i video)

Islamisti su poslali jezivu video preteću poruku Vladimiru Putinu u kome su akteri četvorica dečaka koja likvidiraju zarobljenike. U videu se vide zarobljenici koji kleče, dok im iza leđa stoje mali islamisti, među kojima su i dva dečaka iz Rusije, naoružani pištoljima.

Dok jedan dečak govori o intervenciji ruske vojske u Siriji, drugi vadi pištolj i puca u glavu zarobljeniku, za koga navode da je uhvaćeni špijun.

Video je navodno snimljen negde na severu Iraka, a islamisti navode da su dvojica dečaka na snimku iz Rusije, dok su dvojica Iračani. Deca u videu za Putina kažu da je pas i da će sve Ruse pobiti.

Fotografije i video pogledajte na linku ispod:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3922872/ISIS-cubs-caliphate-including-two-Russian-children-execute-four-spies-sickening-video-fanatics-send-threat-dog-Putin.html

Alo.rs; Daily Mail
Foto: Daily Mail

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter