Izvor:
20.11.2019 u 20:36
0

Britanski princ odstupio zbog pedofilske afere!

Britanski princ Endru objavio je da se povlači iz javnog života.

Endru je naveo da su kontroverze oko njegovog nepromišljenog odnosa sa američkim finansijerom Džefrijem Epstajnom, koji je osuđen zbog podvođenja maloletnica, donele velike smetnje kraljevskoj porodici.

Britanski princ je istakao da se "odriče svih svojih javnih dužnosti u doglednoj budućnosti".

Princ je, takođe, od svoje majke, kraljice Elizabete Druge, zatražio dozvolu da se povuče.

Pokušaji britanskog princa Endrua da razjasni svoje prijateljske odnose s finansijerom pedofilom Džefrijem Epstajnom u intervjuu koji je dao pre nekoliko dana za BBC izazvali su mnoga negativna reagovanja.

Princ Endru prvi put je u intervjuu za BBC odgovarao na pitanja o vezama sa osuđenim pedofilom Epstajnom, u kojem je priznao da je bila greška što je boravio u njegovoj kući.

Princ Endru je u jednom od retkih intervjua za BBC kategorički odbacio navode da je imao seksualni odnos sa Amerikankom Virdžinijom Roberts, koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje u vreme kada je bila maloletna.

Višesatni intervju odmah je postao udarna tema na društvenim mrežama. Reagovanja su bila brojna, a malo njih je išlo princu u prilog, preneo je Blumberg.

Izvor: B92
Foto: Twitter/RT_com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter