Izvor:
05.11.2019 u 21:03
0

TRAMP: „Vreme je za rat!“

Američki predsednik Donald Tramp na Tviteru je poslao vrlo ozbiljne poruke nakon masakra u Meksiku u kojem je ubijeno devet članova američke mormonske obitelji.

Tramp je poručio da je spreman da pošalje vojsku u Meksiko.

Predivna porodica i prijatelji iz Utaha žrtve su međusobnog obračuna opasnih narko bandi. Ako Meksiko zatraži našu pomoć da se reši tih čudovišta, Sjedinjene Države stoje na raspolaganju, spremni smo i voljni umiješati se i odraditi posao brzo i učinkovito. Narko karteli su postali veliki i moćni, ponekad je potrebna vojska da porazi vojsku – napisao je Tramp.

Došlo je vreme da Meksiko, uz pomoć Sjedinjenih Država, objavi rat narko kartelima i izbriše ih s lica zemlje. Jedva čekamo poziv vašeg sjajnog novog predsednika – dodao je Tramp.

Podsetimo, najmanje devet članova američke porodice LeBaron, uključujući i decu, ubijeno je juče u napadu na severu Meksika. Nepoznati napadači ubili su LeBaronove koji su bili povezani sa mormonskom zajednicom nastanjenom u Meksiku pre par decenija.

Žive su ih spalili, a žrtve su stare od 8 meseci do 43 godine.

Ubistva su se dogodila tokom odlaska na venčanje. Sedamnaest članova porodice LeBaron i Langford krenulo je na svadbu u svojim vozilima, kada su na njih zapucali nepoznati napadači.

Pogodili su rezervoare s gorivom, pa su neka vozila u potpunosti izgorela.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Eric Pannell

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter