Izvor:
08.10.2019 u 11:14
0

BAGDAD: U Iraku ubijen jedan policajac, četvorica ranjena!

U nasilnim protestima koji se nastavljaju u Bagdadu tokom noći je poginuo najmanje jedan pripadnik iračkih bezbenosnih snaga.

Iračka vojska je saopštila da je najmanje jedan policajac ubijen, a četvorica ranjena u vatri koju su na njih otvorili nepoznati napadači u Sadr Sitiju, gde je prošle noći u sukobima stradalo 15 ljudi.

Grupe su se okupile na trgu tokom noći, a među njima su bili i pripadnici porodica ubijenih demonstranata, rekli su iz lokalne policije Rojtersu.

Oni su zapalili gume ispred zgrade opštinskog odbora i sudnice na trgu Mudhafar, a potom su ispaljeni hici ka policijski snagama.

Više od 110 Iračana je poginulo, a 6.000 ranjeno protekle nedelje od kada u Bagdadu i gradovima na jugu traju protesti protiv iračke vlade i korupcije u državi.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter