Izvor:
08.10.2019 u 09:28
0

MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA SAOPŠTILO: Peking nema nameru da se meša u unutrašnje poslove SAD!

Kinesko ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je danas da Peking nema nameru da se meša u unutrašnje poslove SAD, nakon što je američki predsednik Donald Tramp sugerisao toj zemlji da istraži Džoa Bajdena i njegovog sina.

Portparol Ministarstva Geng Šuang je taj komentar dao na redovnoj konferenciji za novinare.

Tramp je prošle nedelje pozvao Kinu da istraži njegovog političkog rivala iz redova demokrata Džoa Bajdena i njegovog sina Hantera, navodeći da je ono što se dogodilo u Kini otprilike isto toliko loše kao ono što se dogodilo sa Ukrajinom.

Tramp i njegov advokat Rudi Ðulijani optužili su bivšeg potpredsednika Bajdena da je na nepravilan način pružio pomoć u poslovnim aktivnostima svom sinu u Ukrajini i Kini, ali nisu za to pružili nikakve dokaze.

Izvor: Tanjug
Foto. Zastava Kine/Vikipedija

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter