Izvor:
07.10.2019 u 17:21
0

LICE ZBOG KOJEG SE LEDI KRV U ŽILAMA: Ne bi vam bilo svejedno da je sretnete! (FOTO) (VIDEO)

Devoja koja se proslavila kao bizarna dvojnica Anđeline Džoli i koja se navodno podvrgla čitavom nizu plastičnh operacija da bi došla do tog cilja, uhapšena je i trenutno je u pritvoru.

Sahar Tabar uhapšena je na osnovu navoda o "kulturnim zločinima i socijalnoj i moralnoj korupciji". Suočena je sa optužbama za bogohuljenje, podsticanje nasilja, pribavljanje prihoda neprikladnim sredstvima i podsticanje mladih na korupciju, kako prenosi iranski mediji.

Ona je objavljivala slike svog morbidno našminkanog lica, sa akcentom na ogromnim usnama i smanjenom, špicastom, vidno operisanom nosu, a pride je na većini fotografija bilo jasno da je na ivici anoreksije.

Inače, estetska hirurgija je veoma popularna u Islamskoj republici, gde se godišnje izvrši na stotine hiljada operacija lica.

Nakon što je otkrila ove fotografije, mnogi su Sahar optužili da više liči na zombija nego na Anđelinu, tako da se suočila sa slavom na jednoj strani, a na drugoj sa ogromnim brojem negativnih komentara.

Video koji je uznemirio mnoge možete pogledati OVDE

Izvor: Srbijadanas.com
Foto: Instagram/Pikasevde/Sahartabar_officialx/Printscreen
Video: Instagram/Sahartabar_officialx

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter