Izvor:
01.09.2019 u 16:59
0

PUCNJAVA U ODESI NE MENJA NIŠTA: Tramp razgovarao s republikancima i demokratama o oružju!

Američki predsednik Donald Tramp ragovarao je danas sa republikancima i demokratama o mogućim pravnim koracima u vezi s kontrolom oružja, a nakon još jednog masovnog ubistva u Teksasu.

Tramp je rekao da najnovija pucnjava nije promenila ništa u pripremama paketa zakona o oružju koje su u toku.

On je dodao da ne veruje da bi bezbednosne provere onih koji kupuju oružje sprečile napade.

Broj žrtava jučerašnje pucnjave u Odesi u zapadnom Teksasu porastao je na sedam, a policija navodi da je bar još jedna osoba koja je ranjena u pucnjavi u životnoj opasnosti.

U pucnjavi je ranjeno više od 20 ljudi, a napadač je ubijen u okršaju sa policijom.

Pucnjava u Odesi desila se samo četiri nedelje nakon što je u teksaškom gradu El Paso ubijeno 22 ljudi.

Jučerašnji napad je 25. masovno ubistvo od početka ove godine u SAD, čime je izjednačen broj ubistava za celu prošlu godinu, a broj žrtava je dostigao 142, čime je već sada premašen prošlogodišnji bilans.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter