Izvor:
25.08.2019 u 19:19
0

PUCNJAVA U HONG KONGU: Nekoliko POLICAJACA odvedeno u bolnicu!

Jedan policajac pucao je iz pištolja tokom protesta u Hongkongu u nedelju, što je prva upotreba prave municije od kada su počela okupljanja u junu.

Na fotografijama se mogu videti i drugi pripadnici policije kako drže oružje upereno u demonstrante koji su ih jurili noseći šipke.

Ovo je takođe bio i prvi protest tokom kog je policija izvela na ulicu vodene topove.

Iz policije je lokalnim medijima rečeno da je pucanj bio upozorenje demonstrantima i da je nekoliko policajaca odvedeno u bolnicu.

Demonstracije u Hongkongu su počele u znak protesta protiv predložđenog zakona o izručenju kojim bi bila omogućena ekstradicija iz Hongkonga u Kinu, a nakon što je nacrt zakona povučen okupljanja su prerasla u proteste protiv vlade.

Izvor: B92
Foto: bbc.com/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter