Izvor:
23.08.2019 u 05:36
0

POŽARI HARAJU AMAZONIJOM: Hitan sastanak članica G7! (FOTO)

Francuski predsednik Emmanuel Makron upozorio je da požari koji haraju brazilskom Amazonijom predstavljaju "međunarodnu krizu" i pozvao članice G7 da razgovaraju o tom problemu na summitu u Bijaricu, u Francuskoj ovog vikenda.

– Naša kuća je u plamenu. Bukvalno. Gori Amazonija, pluća naše planete koja proizvode 20 odsto kiseonika. To je međunarodna kriza. Članice G7, vidimo se za dva dana kada ćemo razgovarati o tom problemu – napisao je francuski predsednik na Tviteru.

Makron se porukom na Tviteru pridružio generalnom sekretaru UN Antoniju Guterrešu, koji je danas istakao da je "duboko zabrinut" zbog požara u Amazoniji.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Jovem Pan Online

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter