Izvor:
21.08.2019 u 17:43
0

SAD DIŽE TENZIJE, PUTIN SPREMAN DA REAGUJE: Krstareće rakete na kompnu biće u Rumuniji i Poljskoj?

Predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da su Sjedinjene Države u poziciji da rasporede nove krstareće rakete na kopnu u Rumuniji i Poljskoj i da Rusija to smatra pretnjom na koju će morati da odgovori.

Pentagon je u ponedeljak saopštio da je testirao konvencionalnu krstareću raketu, ispaljenu sa kopna, koja je pogodila svoju metu nakon više od 500 km leta, što je prvi takav test od kraja nuklearnog pakta između dve zemlje ovog meseca.

Putin je tokom posete Helsinkiju rekao da bi Vašington potencijalno mogao da koristi svoje lansirne sisteme u Rumuniji i Poljskoj da ispaljuje projektile i da bi Rusija na to morala da reaguje na odgovarajući i recipročni način.

Izvor: Tanjug/ Happytv.rs
Foto: Printscreen/ putin.kremlin.ru

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter