Izvor:
13.08.2019 u 18:23
0

TRAMP: U Hongkongu teška situacija, Kina premešta vojsku!

Američki predsednik Donald Tramp ocenio je danas da je situacija u Hongkongu, gde traju višednevni protesti, veoma teška, ali i naveo da se nada da će se završiti dobro za sve, uključujući Kinu.

– Stvar oko Hongkonga je veoma teška situacija – veoma teška. Videćemo šta će se desiti. Nadam se da niko neće biti povređen, ubijen – rekao je Tramp novinarima.

On je zatim na Tviteru naveo da ima saznanja američkih obaveštajnih službi da kineska vlada pomera vojsku ka granici sa Hongkongom i pozvao na uzdržanost.

Nije jasno da li Tramp govori o novim pokretima vojske ili o onima o kojima su mediji već javili ranije danas.

– Naši obaveštajci su nas informisali da kineska vlada pomera trupe ka granici sa Hongkongom. Svi treba da budu uzdržani i sigurni – napisao je američki predsednik na Tviteru.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter