Izvor:
13.08.2019 u 11:29
0

HAOS NA AERODROMU: Letovi obustavljeni zbog protesta! (FOTO)

Već drugi dan letovi sa aerodroma u Hongkongu su obustavljeni zbog protesta, nakon što su demonstranti zauzeli sve terminale, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci na kojima se vide oklopni transporteri Narodne policije kako idu ka lokaciji u Šenženu gde se održavaju vežbe.

Zvanični Peking navodi da su vojska i jedinice obaveštajnih službi počele velike vojne vežbe, koje nikako nisu povezane sa uličnim neredima, a koje se održavaju u Šenženu, udaljenom 25 kilometara od Honkonga.

Američki CNBC prenosi da je službeni list Komunističke partije Kine "Pipl dejli" objavio na društvenim mrežama da je Narodna oružana policija u Šenženu spremna da spreči "nerede, uznemiravanja, veliko nasilje i zločin i pitanja socijalnog osiguranja u vezi s terorizmom".

Kako dalje navodi CNBC, u kineskom izdanju "Global tajmsa" jutros je objavljena vest da "ukoliko hongkonški demonstranti ne mogu da pročitaju signal o naoružanoj policiji koja se okuplja u Šenženu, oni traže samouništenje".

Izvor: Tanjug
Foto: youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter