Izvor:
21.05.2019 u 13:17
0

HAOS U GRČKOJ: Parlament isprskan crvenom bojom, bačene dimne bombe! Huligani POBEGLI!

Grupa od oko 15 osoba sa kapuljačama protrčala je danas pored stražara i poprskala boju u blizini prednjeg ulaza u zgradu grčkog parlamenta u Atini.

Incident se dogodio nešto posle 14.00 časova i napadači su uspeli da se popnu uz stepenice pored Grobnice nepoznatog vojnika i da dođu do prednjeg dvorišta parlamenta, koji je zatvoren za javnost.

Oni su poprskali grčki parlament crvenom bojom i ispustili dve dimne bombe pre nego što su pobegli ulicama oko trga Sintagma i izbegli hapšenje.

Za sada nije jasno da li incident ima veze sa nizom sličnih incidenata izazvanih odlukom sudskog veća donetom ranije ovog meseca da se pripadniku pokreta 17. novembar Dimitrisu Kufodinasu ne dozvoli privremeno odsustvo iz zatvora.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter