Izvor:
19.05.2019 u 09:20
0

TEREZA MEJ: I dalje verujem da je moguće dobiti većinu u parlamentu o sporazumu o Bregzitu!

Britanska premijerka Tereza Mej izjavila je da priprema "hrabru ponudu" poslanicima u poslednjem pokušaju da britanski parlament usvoji sporazum o Bregzitu.

Premijerka Mej je u tekstu objavljenom danas u listu Sandej tajms (Sunday Times), navela da će početkom juna parlamentu podneti novi predlog u nadi da će dobiti podršku.

Parlament je tri puta odbacio sporazum o Bregzitu čije je stupanje na snagu sa 29. marta odloženo za 12. april, a potom do 31. oktobra.

I dalje verujem da je moguće dobiti većinu u parlamentu o sporazumu o Bregzitu – navela je Mejova i dodala da će ponuda poslanicima biti "nova i hrabra sa boljim merama" kako bi dobila podršku poslanika.

Opoziciona Laburistička stranka u petak je prekinula pregovore sa premijerkom o rešavanju pitanja podrške sporazumu u parlamentu, navodeći da je Tereza Mej "slaba" pošto i njena, vladajuća Konzervativna stranka, traži njen odlazak.

Izvor: B92
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter