Izvor:
18.05.2019 u 19:43
0

VAZDUŠNI INCIDENT U SIRIJI: „Strana tela“ uletela u vazdušni prostor iz pravca Izraela!

Sirijski državni mediji javili su večeras da su "strana tela" uletela u vazdušni prostor iznad južnog dela Sirije iz pravca Izraela.

"strana tela" koja se pominju mogla bi da se odnose na dronove.

O napadu se za sada nije oglašavao ni Izrael, koji je, međutim, u više navrata potvrdio da gađa ciljeve u Siriji koji su povezani sa bliskim saveznicima sirijske vlade – Iranom i Hezbolahom. Glasne eksplozije ođeknule su i u petak uveče u Damasku, kada su sirijski državni mediji javili su da neprijateljski projektili doleću iz pravca Izraela, koji je prethodno potvrdio da izvodi niz napada unutar Sirije.

Izrael smatra Iran svojom najvećom pretnjom, kao i libanski šiitski radikalni pokret Hezbolah, koji uživa podršku Teherana.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/Despierta America

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter