Izvor:
22.04.2019 u 18:19
0

SRUŠIO SE DVOMOTORNI PUTNIČKI AVION: Šest osoba poginulo!

Svih šest putnika poginulo je danas kada se mali avion srušio dok se pripremao za sletanje u centralni Teksas, saopštile su američke vlasti.

Dvomotorni putnički avion srušio se neposredno pre 9 sati jutros po lokalnom vremenu , dok se približavao aerodromu u Kervilu, oko 110 kilometara severozapadno od San Antonija, saopštio je portparol Savezne uprave za avijaciju (FAA).

Pilot i ostalih pet osoba u avionu su poginuli, a državni policijski službenici obezbeđuju mesto nesreće dok istražitelji FAA i Nacionalnog odbora za bezbednost saobraćaja ne sprovedu istragu, izjavio je Orlando Moreno, portparol Ministarstva za javnu bezbednost u Teksasu.

Avion je poleteo sa aerodroma koji se nalazi nedaleko od Hjustona nešto ranije danas i srušio se oko 10 kilometara severozapadno od gradskog aerodroma Kervil, podtvrdili su zvaničnici FAA.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter