Izvor:
30.09.2016 u 17:47
0

ONA JE PUTINOVA MILJENICA: Mediji je uslikali sa decom, veruje se da su to PUTINOVI SINOVI! (FOTO)

Bivša ruska gimnastičarka Alina Kabajeva (33), za koju se priča da je godinama u vezi sa Vladimirom Putinom (63), pojavila se prvi put u javnosti sa dva dečaka. Britanski tabloidi tvrde da su u pitanju sinovi ruskog predsednika, sa kojim je Kabajeva navodno i u braku.

Nekadašnja olimpijska i svetska šampionka sa decom je snimljena 18. septembra, istog dana kad su u Rusiji održani parlamentarni izbori na kojima je Putinova stranka Jedinstvena Rusija odnela ubedljivu pobedu.

Ruskinja je sa dečacima gledala egzibicije u umetničkom klizanju u Megasport areni u Moskvi. Dok je prolazila pored fotografa, trudila se na sve načine da sakrije burmu, koju su svedoci navodno videli. Zbog toga se spekuliše da se ona udala za Putina, koji se 2013. razveo od supruge Ljudmile posle 30 godina braka.

Izvori kažu da je gimnastičarka celo veče bila odlično raspoložena i da je uživala u programu.

– Kabajeva je nakon šoua odvela dečake da se slikaju sa legendom umetničkog klizanja Jevgenijem Plušenkom. Kad su deca prilazila klizaču, ona im je rekla: "Da li shvatate ko je čovek pored kojeg stojite? Treba da budete ponosni". Ruskinja nije skidala osmeh s lica, a mnogi misle da je razlog njen tajni brak sa Putinom – kazao je neimenovani izvor blizak britanskim medijima.

Putin nikad nije ni negirao ni potvrdio da je u vezi sa Kabajevom. On prosto odbija da priča o svom privatnom životu. Niko ne zna ni kako mu izgledaju ćerke koje ima s Ljudmilom, Jekaterina (30) i Marija (29).

Informer
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter