Izvor:
15.09.2016 u 18:33
0

Pogledajte šta su RUSKE BESPILOTNE LETELICE snimile u ALEPU

Rusko Ministarstvo odbrane pokrenulo je danas na svom sajtu prvi do sada direktan prenos za posmatranje sirijskog grada Alepa, koji se snima iz vazduha posredstvom bespilotne letelice.

Portparol ministarstva Igor Konašenkov je rekao da je to učinjeno da se "osigurala transparentnost poštovanja režima prekida vatre" na teritoriji Sirije

Sjedinjene Američke Države posredovale su 48-časovnom primirju koje je stupilo na snagu u ponedeljak uveče.

"Prvi put je uspostavljen direktan prenos, u realnom vremenu, situacije u istočnim delovima Alepa, organizovan je direktan prenos u realnom vremenu situacije u istočnim delovima Alepa, koji se snima bespilotnom letelicom", dodao je Konašenkov, preneo je Sputnjik.


Portparol Ministarstva istakao je da je planirano da se ubuduće poveća broj lokacija preko kojih će se onlajn posmatrati situacija u Siriji.

Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter