Izvor:
14.09.2016 u 21:56
0

STROGO ZABRANJENO ČITAOCIMA KOJI IMAJU PROBLEMA SA SRCEM: Majka gušila je i krvnički udarala SVOJU BEBU! (VIDEO)

U Indiji se dogodio stravičan incident kada je otkriveno da je jedna žena pokušala daubije i zadavi svog jednogodišnjeg sina, a sve su zabeležile kamere.

Na internetu je objavljen snimak ovog krivičnog dela, a otac deteta je potražio pomoć od vlasti da se dečak oduzme majci i njenoj porodici.

On je bio prinuđen da instalira sigurnosne kamere u njihovoj kući kako bi otkrio šta je uzrok posledica i modrica na telu dečaka. Na snimkuse vidi kako majka šamara, udara i davi malogs ina na krevetu. Otac čak ulazi u sobu u jednom trenutku i pokušava da zaustavi napad, ali žena je zatim nasrnula i na nesrećnog Dipaka Čaturverdija.

Vidi se da je pokušala da ga uguši i ubije nekoliko puta. Čak je udarala njegovu glavu o zid. Jednom sam otišao na kupanje, a ona ga je ponovo napala – rekao je otac bebe.

Iako je saopštio porodici činjenice o zlostavljanju, oni su podneli tužbu protiv njega i dobili starateljstvo.

Sve što želim da kežm je da želim moje dete nazad i da ovi ljudi mogu da rade šta god žele – dodao je.

Rešavanje ovog slučaja je u toku, a u međuvremenu postoji veliki rizik po zdravlje deteta koje je u ovom uzrastu osetljivo.

Pogledajte video:

HappyTv.rs
Foto:You Tube Printscreen/ANI News

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter