Izvor:
14.09.2016 u 17:22
0

TRAMP NAJAVIO RADIKALAN ZAOKRET: Uhapsiće odgovorne za agresiju na Srbiju, a američkim vojnicima poručio da…

Kandidat za američkog predsednika danas je posetio saveznu državu Teksas u toku predizborne kampanje, gde je rekao da je vreme da se američki vojnici vrate svojim kućama.

Tramp je napomenuo da je celom svetu dosta represivne i agresivne spojne politike Vašingtona i da su oni sami krivi što celi svet poprekim pogledima gleda u njihovu zemlju.

Ovaj desničarski kandidat istakao je da su SAD svojim ratnim delovanjem naneli ogromnu materijalnu štetu mnogim zemljama kao što su Afganistan. Libija, Srbija ili Vijetnam i da je krajnje vreme da se svi oni koji su u američkoj administraciji činili ove zločine procesuiraju kako bi konačno poimenično imali krivce.

Freedom Daily
Foto: Twitter/FloridaforHRC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter