Izvor:
13.09.2016 u 16:34
0

STRUČNJACI KONAČNO UTVRDILI: Evo kako je oboren ruski avion u Egiptu!

Stručnjaci su utvrdili da je u avionu A321 ruske avio-kompanije „Kogalimavija" koji se prosle godine srušio u Egiptu bila postavljena bomba u teretnom odeljku koji se nalazi u repu aviona.

Eksperti međunarodne tehnicke komisije koja istražuje okolnosti katastrofe aviona A321 ruske avio-kompanije „Kogalimavija“ objavili su da su teroristi bombu sakrili između pletenog namestja i dečijih kolica, javljaju ruski mediji.

U avionu u kojem je poginulo 224 osobe, bomba je bila sakrivena izmedu pletenog nameštaja, koji se tradicionalno donosi iz Šarm el Šeika, i decijih kolica, prenosi Sputnjik.

Eksplozija je izazvala odvajanje repa aviona što je za posledicu imalo nekontrolisano poniranje aviona.

Strucnjaci su taj zakljucak izveli na osnovu analize prikupljenih fragmenata A321 u hangaru aerodroma u Kairu, navode mediji.

Tragedija na nebu iznad Sinaja dogodila se 31. oktobra prošle godine. Avion A321 leteo je iz Šarm el Šeika za Sankt Peterburg.

Tanjug
Foto: Twitter/Have2SeeThis

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter