Izvor:
10.09.2016 u 23:11
0

POLICIJA U ŠOKU: Roditelji se PREDOZIRALI u automobilu pred četvorogodišnjim sinom! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)

Policijski ured u Ohiju objavio je putem Fejsbuka uznemirujuće fotografije muškarca i žene bez svesti u automobilu, dok je na sedištu iza dete. Roditelji ovog mališana predozirali su se heroinom.

Policijski službenici kazali su da su objavili ove fotografije kako bi podigli svest o epidemiji heroina u državi te kako bi sprečili roditelje da konzumiraju droge dok brinu o svom detetu.

Broj zavisnika o heroinu, morfiju, fentanilu i kodeinu u SAD-u je doseglo proporcije epidemije poslednjih godina. Samo u Ohiju je tokom prošle godine bilo više od 3.000 predoziranja.

Svesni smo da će ove fotografije uvrediti nekoga i zbog toga iskreno žalimo, ali vreme je da osobe koje ne konzumiraju drogu vide s čime se suočavamo svaki dan – napisali su policajci.

Automobil je uočila patrola koja je obilazila St. Clair Avenue tokom poslepodneva. Krivudao je i zaustavio se iza školskog autobusa.

Pedesetogodišnji Rhonda Pasek rekao je kako je vozio ženu u bolnicu jer se onesvestila. Pokušao je pobeći, ali su mu oduzeli ključeve. Tada su ugledali četverogodišnjeg dečaka na zadnjem sedištu. Ubrzo se i on onesvestio.

Pasek i Acord su prebačeni u bolnicu i biće optuženi za upravljanje vozilom pod uticajem opojnih droga, ugrožavanje deteta i zaustavljanje na putu. Vozačka dozvola će mu biti oduzeta na tri godine i moraće da plate novčanu kaznu. Oboje su u pritvoru, a sin im je smešten u Centar za brigu o deci.

Ovo dete ne može govoriti za sebe, ali nadamo se da ova priča može uveriti druge ljude koji uzimaju heroin da dva puta razmisle pre nego što ubrizgaju ovaj otrov dok se brinu za dete – naveli su policajci.

Izvor: klix.ba
Foto: klix.ba

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter