Izvor:
13.11.2018 u 14:11
0

ZAEV: Ne znamo da li se radi o bekstvu ili ne!

Makedonski premijer Zoran Zaev kaže da treba utvrditi da li je bivši premijer Nikola Gruevski napustio Makedoniju kako bi se znalo da li je u bekstvu ili nije, prenosi makedonska televizija Telma.

"Ne znamo da li se radi o bekstvu ili ne. To treba da se utvrdi, da bi se konstatovalo da je Gruevski napustio Makedoniju", rekao je danas premijer Zaev novinarima.

Zaev je još jednom ponovio da vlast nema namere da se meša u rad sudskog sistema i apelovao je da se niko ne meša u rad institucija.

"Policija nije imala pravo bez sudskog akta da uskrati slobodu Gruevskom, niti da ga prati ili nešto primenjuje. O tome mora da postoje uputstva suda", rekao je Zaev odgovarajući na pitanje ko je odgovoran što Gruevski i dalje nije dostupan sudskim i policijskim organima.

Zaev je takođe rekao da ne može da utvrđuje ko je odgovoran, jer institucije postupaju onako kako se i do sada radilo.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/ZhurnalMK

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter