Izvor:
12.11.2018 u 11:08
0

AVGANISTAN: Šest osoba ubijeno u centru Kabula u samoubilačkom napadu!

Najmanje šest osoba je danas ubijeno, a 10 ranjeno u samoubilačkom bombaškom napadu u centru Kabula, glavnom gradu Avganistana, saopštili su zvaničnici.

Među žrtvama ima i policajaca.

Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Nadžib Daniš izjavio je da među ranjenima ima i žena.

Napad je izveo bombaš-samoubica u blizini policijskog kontrolnog punkta i škole u centru Kabula. U tom delu grada nalaze se i zgrade ministarstava finasija i pravde, a u blizini je i predsednička palata.

Portparol kabulske policije Basir Mudžahid je rekao da se nalazio na oko 20 metara od mesta eksplozije, gde su pola sata pre toga održane demonstracije.

Za sada niko nije preuzeo odgovornost za napad koji se odigrao nakon što se u Kabulu na demonstracijama okupilo na stotine ljudi nezadovoljni što vladine snage nisu sprečile napade talibana u dve provincije.

Avganistanski zvaničnici su prethodno objavili da je najmanje 20 pripadnika bezbednosnih snaga poginulo u sukobima sa talibanima u istočnoj provinciji Gazni.

Izvor: Tanjug
Foto:Facebook/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter