Izvor:
01.09.2016 u 14:17
0

VRATIO SE U ŠKOLSKU KLUPU: Putin posetio gimnazijalce i rekao da je spreman da…

Vladimir Putin posetio je Drugu gimnaziju u Vladivostoku. Čelnik Ruske Federacije pozdravio je učenike i predavače i čestitao im je Dan znanja, posetio je nekoliko kabineta i časova i obratio se učenicima starijih razreda.

Druga gimnazija u Vladivostoku osnovana je 1990. godine, a u njoj se školuje oko 1400 đaka. U ovoj školi uči se šest stranih jezika – engleski, francuski, nemački, kineski, japanski i korejski (na čijem času je i bio predsednik).

Direktorka gimnazije rekla mi je da se neprekidno borite za što bolje rezultate. Video sam u holu koliko imate pehara i čini se da uspeh zaista dolazi onima koji ga traže – rekao je Putin čestitavši đacima prvi školski dan.

On je pohvalio učenike i zbog činjenice da uče mnoge strane jezike koji će im, kako kaže, "proširiti horizonte i omogućiti da biraju profesije koje će ih dovesti do životnih uspeha". Putin je, takođe, rekao kako bi voleo da čuje kako sami učenici ocenjuju prosvetni sistem, dodavši da je spreman da odgovori na sva njihova pitanja

HappyTv.rs
Foto: Twitter/PutinRF

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter