Izvor:
31.08.2016 u 23:19
0

UMESTO SOKA OD POMORANDŽE: Nećete verovati ŠTA su radnici Koka-kole pronašli!

Radnici u fabrici Koka-kola u gradiću Sinju na jugoistoku Francuske pronašli su u jednom kontejneru, u kojem je trebalo da se nalazi sok od pomorandže iz Kostarike, 370 kilograma kokaina.

Radnici fabrike na obali Mediterana pronašli su drogu otvarajući sanduke koji su brodom stigli is Kostarike, javio je AP.

Ova fabrika kompanije Koka-kola bavi se proizvodnjom koncentrata za različite vrste pića.

Portparol kompanije Koka-kole u Francuskoj izjavio je da su radnici odmah prijavili neobičnu pošiljku i obavestili policijske i pravosudne organe, koji će otvoriti istragu.

Američka agencija podseća da su listovi koke navodno korišćeni na početku proizvodnje originalnih napitaka Koka-kole u 19. veku, ali ta kompanija tvrdi da to nikada nije bio slučaj.

Tanjug
Foto: Twitter/zesty_fooddrink

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter