Izvor:
31.08.2016 u 16:03
0

PANIKA U FRANKFURTU: Evakuisan AERODROM zbog PRETNJE BOMBOM!

Nekoliko terminala na aerodromu u Frankfurtu hitno je evakuisano zbog pretnje bombom, prenosi "Bild". Policija je na licu mesta, a putnici istrčavaju sa aerodroma.

Nemački list navodi da je tokom kontrole kod jednog od putnika pronađena sumnjiva naprava koja bi mogla da bude napunjena eksplozivom. Da stvar bude gora, nakon što je primetio da je pod budnim okom bezbednosnih radnika na aerodromu, čovek sa torbom je nestao i utopio se u gužvu.

Obezbeđenje aerodroma upućuje putnike ka izlazima sa terminala "A" i "Z", a sa zvaničnog razglasa spiker moli sve civile da hitno napuste ugroženo područje.

"Molimo sve posetioce da što brže napuste zgradu aerodroma", navodi spiker. Društvene mreže su se usijale, a jedan od putnika koji se nalazi u Frankfurtu naveo je da "na aerodromu vlada pravi haos".

Portaprol aerodroma je saopštio da će zbog ovoga biti kašnjenja u letovima.

Uskoro opširnije…

Izvor:Bild, Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter