Izvor:
23.09.2018 u 15:04
0

POPLAVE U TUNISU: Četvoro mrtvih, uništene kuće, putevi!

Severoistočni deo Tunisa pogodile su obilne poplave, u kojima su poginule najmanje četiri osobe i uništene kuće, mostovi, putevi i polja.

Vlasti su saopštile da su živote izgubila dva muškarca od 58 i 68 godina i dve žene od 20 i 25 godina starosti, koje su odnele vodene struje.

Tuniski premijer Jusef Šahed posetio je danas grad Nabeul, oko 70 kilometara zapadno od prestonice, dan nakon što se taj region našao na udaru oblinih kiša.

– Hitno treba preduzeti napore kako bi se situacija vratila u normalu", rekao je Šahed, dodavši da će vlada finansijski pomoći ljudima čije su kuće i polja uništeni.

Izvor: Tanjug.rs
Foto: Twitter/Qatar News Agency‏Verified account

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter