Izvor:
30.08.2016 u 22:59
0

UHAPŠEN VLADIMIR PUTIN: Maltretirao je zaposlene u supermarketu!

Policija na Floridi uhapsila je muškarca po imenu Vladimir Putin zbog sumnje da je maltretirao zaposlene u jednom supermaketu, a prezimenjak ruskog predsednika je zapravo stanovnik te savezne američke države koji nema ni malo sličnosti sa "pravim Putinom".

Iako bi neki u SAD možda voleli da je u pitanju pravi Vladimir Putin, muškarac kojeg je uhapsila policija Vest Palm Biča je zapravo stanovnik Floride i ima malo sličnosti sa svojim poznatim imenjakom – navodi Raša tudej.

Američki Si-Bi-Es 12 objavio je fotografiju uhapšenog američkog Vladimira Putina, na kojoj se vidi da je afroameričkog porekla.

On se u ponedeljak pojavio pred sudom zbog optužbi da je 21. avgusta verbalno napao osoblje u supermarketu na Floridi i odbijao da napusti radnju. Optužen je i za opiranje hapšenju, navodi Raša tudej ističući da se smatra da se naljutio nakon što je propustio prevoz.

Tanjug
Foto: Twitter/romania_journal

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter