Izvor:
28.08.2016 u 20:56
0

NEMAČKI VICEKANCELAR ZABRINUT: EU se raspada i ,,završiće u kanalizaciji”?

Ukoliko Bregzit bude loše sproveden, a druge zemlje počnu da slede primer Velike Britanije, Evropa će završiti u kanalizaciji, izjavio je danas nemački vicekancelar ministar privrede Zigmar Gabrijel.

– Bregzit je loš, ali neće naškoditi ekonomiji koliko neki neki strahuju – već je više psihološki i veliki politički problem – rekao je Gabrijel na konferenciji za novinare, navodeći da "svet sada gleda Evropu kao nestabilan kontinent", prenosi Rojters.

– Ako sprovedemo Bregzit na pogrešan način, naćićemo se u velikoj nevolji –, rekao je on.

Nemački vicekancelar je dodao da je neophodno već sada obezbediti da Britanija prilikom izlaska iz EU ne zadrži prednosti članstva, kako je drugi ne bi pratili, već da mora da preuzme i svoje odgovornosti zbog napuštanja Unije.

Tanjug
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter