Izvor:
26.08.2016 u 21:04
0

POLICIJA UHAPSILA NAPADAČA: Sprečen atentat na Merkelovu u Pragu?!

Češka policija uhapsila je naoružanog muškarca koji je pokušao da se „ubaci“ u automobilsku pratnju Angele Merkel tokom njene posete Pragu, a britanski „Miror“ jutros piše da je moguće da je nemačka kancelarka izbegla atentat.

Policija je zaustavila naoružanog muškarca koji je vozio „mercedes“, piše „Miror“. Lokalni mediji navode da su u njegovom automobilu pronađeni palica, suzavac, cementni blokovi i lisice, preneo je Tanjug. Na portalu „Blesk“ objavljen je i video-snimak na kojem se vidi kako nekoliko policajaca razgovara sa sredovečnim muškarcem. Portparol policije Jozef Bokan je rekao da je muškarac osumnjičen za „krivično delo u pokušaju, odnosno pokušaj nasilja protiv zvaničnika“. „Zahvaljujući profesionalnoj akciji policajaca, život Angele Merkel nije bio ugrožen“, kazao je portparol. On je dodao da incident istražuju detektivi iz Praga.

Sputnjik
Foto: Twitter/IBTimesUK Technology

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter