Izvor:
17.08.2018 u 17:19
0

PRIZEMLJIO PRINUDNO DEVET AVIONA U JUŽNOJ AMERICI: Uhapšen zbog lažnih pretnji bombom!

Čileanske vlasti saopštile su danas su uhapsile muškarca koji je uputio lažne pretnje bombom zbog čega je devet putničkih aviona u Južnoj Americi moralo prinudno da sleti ili da se vrati na polazne aerodrome.

Šef policije rekao je da je u pitanju državljanin Čilea koji je pometnju izazvao ljut zbog toga što mu nije vraćen kofer.

Uhapšen je u gradu Antofagasta na severu Čilea, nakon čega je prebačen u prestonicu Santjago gde će protiv njega biti pokrenut pravni postupak.

Šef agencije za civilnu avijaciju Viljalobos Koljao rekao je da je primljeno ukupno 11 pretnji, ali da dva leta nisu postojala. Posle provere utvrđeno je da ni u jednom od devet aviona nije pronađen eksploziv.

Avioni su pripadali kompaniji "LATM erlajns" i niskotarifnoj kompaniji iz Čilea "Skaj", a pretnje su upućene telefonom.

Izvor:: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter