Izvor: Srbija Danas
11.02.2021 u 12:06
0

ISPLIVALI NOVI DETALJI POLICIJSKE AKCIJE NA JAHORINI: Putevi blokirani zbog opasnih kriminalaca sa Cetinja!

U velikoj akciji pripadnika Policijske uprave Istočno Sarajevo juče su na Jahorini uhapšeni Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća svi iz Cetinja.

Izvor otkriva sve detalje, kako je teklo hapšenje ovih opasnih kriminalaca iz Crne Gore.

– Policija je došla do informacija da se tri veoma opasne osobe nalaze u jednom hotelu na području Jahorine i proverama su te informacije potvrđene. Veoma brzo je organizovana akcija, posle koje je usledilo hapšenje pomenute trojke – ističe izvor.

On je pojasnio da je policija odlučila da svu trojicu zajedno uhapse zbog njihove moguće povezanosti sa krivičnim delima oko droge i oružje, ali i zbog toga što se radi o opasnim osobama povezanim sa jednim od najopasnijih klanova na ovom području.

– Ubrzo je policija došla do informacije da su njih trojica u automobilima i organizovano je hapšenje. Nakon što su dobili informacije da su Kršić, Roganović i Sjekloća u pokretu, pokrenuta je akcija hapšenja – otkriva izvor.

NE PROPUSTITE:

MESEC DANA PAKLA! Hranili se pacovima, BEZ VODE ZA PIĆE! Spasioci u ŠOKU kad su ih ugledali na pustom ostrvu! (VIDEO)

„Kod njih se vakciniše brže nego u Evropskoj uniji!“ KAKO TO SRBIJA MOŽE, a ostatak regiona ne?

DOKTOR BELOJEVIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Vizir je najbolji, ne znam ko predsedniku Srbije daje one maramice od maski!

LEGLA ZARAZE: Novi pik sedam dana posle Sretenja, planine su novi rasadnici korone

NIKOLA, SILA SI! Novi dabl-dabl Jokića, Denver pregazio Kavalirse (VIDEO)

Pretres automobila i apartmana

Policija je zatim blokirala ulice na Jahorini i zaustavila je „golf 5“ u kojem je bio Kršić i „golf 7“ u kojem su se nalazili Roganović i Sjekloća.

– Zatim su oni i vozilo pretreseni, kao i apartman u jednom hotelu u kojem su boravili. Nakon pretresa svi su uhapšeni – ističe izvor.

Tri crvene Interpolove poternice

Dodaje da je najopasniji među njima bio Kršić, za kojim su u jednom trenutku bile raspisane čak tri crvene Interpolove poternice zbog razbojništava i drugih krivičnih dela u Srbiji i Visbadenu.

– Takođe je utvrđeno da je ova osoba odslužila i više zatvorskih kazni u raznim evropskim zemljama – dodao je izvor.

U akciji hapšenja učestvovao je veliki broj policajaca, ali i onih koji su bili naoružani dugim cevima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDRID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter