Izvor: Alo.rs
28.11.2020 u 20:57
0

Joanikije POBEDIO KORONU!

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije pobedio je koronu!

Nakon sprovedenih kontrolnih laboratorijskoh, dijagnostičkih i fizikalnih pregleda lekari su izrazili zadovoljstvo dobrim opštim stanjem Njegovog preosveštenstva Episkopa budimljansko-nikšićkog i administratora Mitropolije crnogorsko-primorske g. Joanikija, i konstatovali da je lečenje uspešno privedeno kraju, saopštila je u subotu veče Eparhija budimljansko-nikšićka.

OVO MORATE ZNATI

NAJTEŽI DAN DO SADA! Nikada više PREMINULIH!

Evo KOJA GRUPA LJUDI je prva na spisku za VAKCINU! Nemačka se već priprema za VAKCINACIJU!

NE MOGU OŠTRO DA OSUDIM MLADE! Vučić izjavio da će masovni šoping tokom „Crnog petka“ doneti PROBLEME

– Serološkim testom utvrđeno je odsustvo IgM i prisustvo IgG antitela, te se može reći da je organizam stvorio imunitet na korona virus. Po trenutno važećim epidemiološkim merama zakonski period samoizolacije episkopa Joanikija je istekao, a takođe i period izolacije namenjen za odmor i oporavak koji je određen od strane lekara. Episkop će po preporuci lekara započeti kontrolisan i postepen povratak pastirskim dužnostima. Ovim putem, u ime ejpiskopa Joanikija, kao i u ime Eparhije budimljansko-nikšićke, izražavamo zahvalnost menadžmentu i medicinskom kolektivu Opšte bolnice Berane, na uloženom trudu i pokazanom profesionalizmu prilikom potrebnih dijagnostočkih pregleda i pružanja medicinskih usluga za vreme episkopovog kućnog lečenja. Osobitu, srdačnu blagodarnost iskazujemo lekaru episkopa, đakonu dr Nikodimu Radenoviću i medicinskim sestrama Branki Delević i Dijani Čukić – saopšteno je iz iz Eparhije budimljansko-nikšićke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter