Izvor: Tanjug
21.09.2020 u 09:23
0

KORONA OBUSTAVILA AMBULANTNE PREGLEDE U KC CRNA GORA

U Kliničko bolničkom centru Crne Gore od danas su privremeno obustavljeni ambulantni pregledi, zbog povećanja broja zaraženih korona virusom.

Obustava ambulantih pregeda će trajati sedam dana i odnose se na sve zakazane specijalističke, supspecijalističke i radiološke preglede – ultrazvučni, CT i MR pregledi, osim za pacijente koji zahtevaju hitna i urgentna zbrinjavanja.

Navodi se da će obustave trajati sedam dana, a odnose se na sve zakazane specijalističke, supspecijalističke i radiološke preglede – ultrazvučni, CT i MR pregledi, osim za pacijente koji zahtevaju hitna i urgentna zbrinjavanja.

SVE O KORONI

STRUČNJACI OTRKIVAJU ŠTA NAS ČEKA ZBOG ODRŽAVANJA MASOVNIH OKUPLJANJA (FOTO)

JEZIVO OTKRIĆE: Koronavirus izaziva Parkinsonovu bolest?!

DOKTORKA IZ KCV PORUČILA: Ko misli da je korona SAMO PREHLADA i izmišljotina neka dođe da vidi ZARAŽENE KAKO DIŠU

„U cilju suzbijanja i sprečavanja daljeg širenja epidemije, Klinički centar će preduzimati sve neophodne mere o čemu će javnost biti blagovremeno obaviještena“, saopšteno je iz te medicinske institucije.

Iz KČG su apelovali na građane da poštuju preporučene mere, prvenstveno da nose zaštitnu masku, održavaju fizičku i socijalnu distancu i higijenu ruku.

„Dosadašnje iskustvo nedvosmisleno ukazuje, uvereni smo da je svima jasno, da je suzbijanje epidemije nemoguće bez poštovanja preventivnih mera“, poručeno je iz KC CG.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter