Izvor: Kurir
25.05.2020 u 19:11
0

Na spisku zemalja sa kojima Crna Gora otvara granice nema SRBIJE

Premijer je današnje izlaganje počeo skidanjem maske. „Kad smo već korona fri destinacija, da skinem masku“, kazao je na početku konferencije za novinare Marković.

Bitku sa opakim virusom smo dobili i Crna Gora je postala prva „korona fri“ država u Evropi“, kazao je predsednik Vlade Duško Marković na pres konferenciji.

OVO MORATE PROČITATI

Stigao demant! U GRČKU SE IPAK MOŽE I SA VIŠE LJUDI U KOLIMA!

UŽAS! Mračne tajne ELITE: LJUDSKO MESO JE SUPER, ZATO GA JEDEMO! (VIDEO)

UŽASAVAJUĆI SNIMCI! Nikada viđene ispovesti DECE koja su bila ŽRTVE SATANISTIČKE I PEDOFILSKE ELITE (VIDEO)

NOLE SREĆAN ŠTO ĆE IGRATI PRED DOMAĆOM PUBLIKOM A evo koga dovodi na turnir!

„Planiramo da se od naredne sedmice otvore vrtići i igraonice, a početkom juna granice i da se dozvole javna okupljanja do određenog broja ljudi. „Biće dozvoljena svadbe, krštenja, ograničen broj publike na sportskim događajima, uz odgovarajuće mjere“, rekao je Marković.



Prvih dana juna granice će biti otvorene sa zemljama koje ispunjavaju kriterijuma Instituta za javno zdravlje, a to su Hrvatska, Slovenija, Albanija, Austrija, Nemačka, Poljska, Češka, Mađarska, Grčka. Za nas posao nije stao, moramo da sprečimo unos virusa, i njegovo širenje.

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! „MERJEM“: Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

NASTAVA NA DALJINU DO 29 MAJA

Presek stanja: DANAS SAMO 34 ZARAŽENIH, 1 PREMINULI

DANAS POLA MILIONA GRAĐANA DOBIJA 100 EVRA: Do petka još 2,5 miliona ljudi

Mere bi, kako je Institut najavio, trebale da stupe na snagu od 1. juna i to znači da ćemo imati dozvoljena javna okupljanja do jednog broja. Mi tako već ulazimo u proces uvođenja javnih okupljanja uz određene mere, rekao je Marković dodajući da će organizovanje litija ostaviti za neki drugi put.

Kao što se može videti, Srbija nije na spisku zemalja za koje će moći slobodno da uđu u Crnu Goru, razlog za to je, kako je rečeno jer smo navodno i dalje „pod maskama“.

„Bez obzira na dogovore sa verskim zajednicama, nedavno su se desila okupljanja u Nikšiću, Beranama. Dvadeset prvog maja smo imali sporadična okupljanja mladih, na otvorenom prostoru, koja, po nama, nisu predstavljala epidemiološki rizik.“

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter