Izvor: Tanjug
25.05.2020 u 19:04
0

Republika Srpska: Dozvoljen rad bazenima, bez sporta do 8. juna

Republički štab za vanredne situacije doneoje odluku kojom se od danas dozvoljava rad bazenima, velnes i spa centrima kako samostalnim, tako i onim u hotelima na teritoriji Republike Srpske.

Odlukom Štaba i dalje na snazi ostaje zabrana takmičarskih aktivnosti sportskih organizacija i sportista do 8. juna ove godine u cilju prevencije širenja virusa korona.

OVO MORATE PROČITATI

Stigao demant! U GRČKU SE IPAK MOŽE I SA VIŠE LJUDI U KOLIMA!

UŽAS! Mračne tajne ELITE: LJUDSKO MESO JE SUPER, ZATO GA JEDEMO! (VIDEO)

UŽASAVAJUĆI SNIMCI! Nikada viđene ispovesti DECE koja su bila ŽRTVE SATANISTIČKE I PEDOFILSKE ELITE (VIDEO)

NOLE SREĆAN ŠTO ĆE IGRATI PRED DOMAĆOM PUBLIKOM A evo koga dovodi na turnir!

– Bazeni, spa centri i slično dužni su da rad organizuju uz preduzimanje mera propisanih Upustom Instituta za javno zdravstvo RS na radnom mestu – saopšteno je nakon 39. sjednice štaba.

Takođe republički organi uprave, lokalne samouprave i ostali subjeti koji vrše javna ovlaštenja dužni su organizovati svoj rad tako da na ulazu u sve službene prostorije, koje građanima pružaju usluge, ograniče broj osoba koje istovremeno mogu da uđu i borave u njima. Dužni su i da onemoguće zadržavanje u prostorijama, te pravljenje dužih redova u zatvorenom prostoru u kojima je obavezno održavanje rastojanja od najmanje dva metra.

SAZNAJTE JOŠ!

DANAS! NOVA SERIJA NA HAPPY TV! „MERJEM“: Osvetom do ljubavi (GALERIJA)

NASTAVA NA DALJINU DO 29 MAJA

Presek stanja: DANAS SAMO 34 ZARAŽENIH, 1 PREMINULI

DANAS POLA MILIONA GRAĐANA DOBIJA 100 EVRA: Do petka još 2,5 miliona ljudi

– Republički štab za vanredne situacije dao je instrukciju JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske da izradi uputstvo za organizovanje rada bioskopa, pozorišta i čitaonica – dodaje se u saopštenju.

Naloženo je da se u borbu i prevenciju širenja virusa korona uključe i svi domovi zdravlja u Srpskoj, što se odnosi i na zbrinjavanje i rješavanje pacijenata obolelih od KOVID-19, kao i uzimanje epidemiološke ankete za svakog pacijenta.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter