Izvor:
05.12.2019 u 21:45
0

NAKON SNEGA, GRAD JE POSTAO NEPREPOZNATLJIV: Zabelelo se omiljeno srpsko letovalište!

Sudeći po snežnim padavinama koje su počele pre nekoliko dana, pa i po visini pokrivača, pojedina mesta u Grčkoj će našim turistima pored letnjih, postati i omiljena zimska destinacija.

Slike Kavale koje su se juče pojavile na društvenim mrežama, oduševile su zaljubljenike u sneg, ali i u Grčku. Naime, slika ovog grčkog grada više podseća na razlednicu sa Kopaonika, nego na letnju popularnu turističku destinaciju.

Oduševljeni stanovnici ovog mesta kačili su fotografije na društvene mreže, a sudeći po reakcijama ljudi iz čitavog sveta i Grčke, nema onoga ko je ostao ravnodušan na zimske čarolije.

Na stranici grčke meto službe, pojavio se i video snimak nastao u zapadnom delu grčkog dela Makedonije, na kojem se moglo videti i kojim intezitetom pada sneg.

Izvor: Blic.rs
Foto: Twitter/printscreen/ @SanelaJB

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter