Izvor:
12.11.2019 u 19:15
0

GNUSAN ČIN UZNEMIRIO STANOVNIKE: Silovan pas! Vlasnik ostao u šoku!

U Bihaću je zabeležen gnusan čin zoofilije koji je uznemirio stanovnike.

MUP-u Unsko-sanskog kantona obratio se vlasnik koji je doneo dokaze o tome da mu je pas silovan.

Kako je rekao portparol MUP-a USK Ale Šiljdedić, u toku je istraga za nepoznatim počiniocem koji se tereti za krivično delo Mučenje životinje.

Za sada nemamo podatak o počiniocu, ali pokušaćemo uraditi sve da ga pronađemo na osnovu snimka koji imamo – rekao je Šiljdedić.

Vlasnik čija se kuća nalazi u blizini Bire u Bihaću je sumnjao da nešto nije u redu sa psom jer se čudno ponašao. S obzirom da ima videonadzor ispred kuće, odlučio je pogledati snimak i ostao je šokiran.

Na snimku se vidi kako muškarac seksualno zlostavlja psa. Slučaj je prijavljen i Veterinarskoj stanici u Bihaću gde je pas pregledan.

Izvor: Srbija Danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter