Izvor:
10.09.2019 u 07:33
0

PALMER: Severna Makedonija uskoro 30. članica NATO

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Metju Palmer izjavio je da je uveren da će Severna Makedonija uskoro postati 30. članica NATO-a, prenosi makedonski portal A1on.

– Ostao je mali broj članica koje treba da ratifikuju protokol o pristupanju te zemlje, uključujući SAD. Reč je o unutrašnjoj proceduri u Senatu i nadamo se da će sve biti završeno do decembra. Ukoliko se to ne dogodi, onda ćemo odrediti neki drugi datum, za par meseci – rekao je Palmer u intervjuu za RTCG, prilikom svoje zvanične posete Crnoj Gori.

On je takođe ocenio da, kako je rekao, "Rusi nisu završili sa svojim nastojanjima da prave probleme u Crnoj Gori i na Zapadnom Balkanu".

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter