Izvor:
23.08.2019 u 07:07
0

DRŽAO ILEGALNI MARKET U SKLOPU HOTELA: Prodavao piće i sladoled u MUP-ovom prostoru! (FOTO)

Budvanska komunalna inspekcija otkrila je da je Budvanin Veselin Jovović držao ilegalni market u okviru imovine hotela Beograd u Bečićima u vlasništvu Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije, koje o tome nije imalo saznanja.

S obzirom na to da vlasnik, odnosno korisnik u Srbiji, nije imao podatke o ilegalnom objektu, u narednom periodu će biti razmotrena eventualna odgovornost osoba koje su održavale imovinu hotela Beograd u Bečićima.

Nakon što je inspekcija utvrdila da je objekat nelegalan, Jovović ga je samoinicijativno uklonio.

Reč je o uzurpiranom prostoru od oko 50 kvadratnih metara u kojem su držani piće, sladoledi i slična roba.

U zapisniku o izvršenom inspekcijskom nadzoru se navodi da komunalni inspektor obustavlja dalji postupak protiv osobe koja je u hotelu držala prodavnicu, s obzirom na to da je Jovović dobrovoljno uklonio objekat.

Izvor: Kurir
Foto: Facebook/Marijo Kotarski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter