Izvor:
21.08.2019 u 07:47
0

STIGLA PRETNJA GRČKOJ: SAD neće dozvoliti da ranski tanker u Sredozemlju dostavi naftu Siriji!

SAD će preduzeti sve što je moguće kako bi sprečile da iranski tanker u Sredozemlju dostavi naftu Siriji i na prekrši američke sankcije, izjavio Pompeo.

Američki državni sekretar je upozorio zvaničnu Atinu da ne pomaže iranskom tankeru i zapretio sankcijama ukoliko se to dogodi, prenosi Rojters.

Grčka je saopštila da nije dobila nikakav zahtev od plovila da pristane u jednoj od njenih luka.

– Jasno smo stavili do znanja da bilo ko ko dodirne brod, bilo ko ko im dopusti da pristanu rizikuje da mu SAD uvedu sankcije – rekao je Pompeo.

Poručio je da će SAD uraditi sve što je moguće da spreče odlazak tankera u Siriju. Na tankeru se nalazi oko dva miliona barela nafte.

Happytv.rs
Foto: Tanjug/Pritnskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter