Izvor:
18.08.2019 u 19:42
0

ZAGREB: „Slučaj“ hrvatske diplomatkinje! Oglasila se i Kolinda!

Predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, nakon dva dana konačno se oglasila o diplomatskom skandalu u Berlinu.

Grabar-Kitarović je u svojim tvitovima navela da su "izjave koje potiču nesnošljivost i rasizam neprihvatljive. Ona se oglasila samo na Tviteru, ne i na Fejsbuku.

U petak objavio kako je prva sekretarica hrvatske Ambasade u Berlinu Elizabeta Mađarević na Fejsbuku objavljivala rasističke i homofobne stavove. Ona je prvo objavila kako stoji uz svoje objave, a već sutradan je tvrdila da joj je profil hakovan.

Premijer Andrej Plenković je ranije izjavio da treba proveriti da li je njen profil na Facebooku zaista bio hakovan, jer ako nije, rekao je, to bi bila "katastrofa".

Plenković je rekao da je to krajnje neprihvatljivo, kao i da će o celom slučaju ovih dana u hrvatskom Ministarstvu spoljnih poslova biti sprovedena detaljna istraga.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter