Izvor:
12.08.2019 u 19:37
0

POBUNA PROTIV MIGRANATA: Predstavnici Opštine Bosanski Petrovac doneli rezoluciju kojom se zahteva da se odustane od smeštaja migranata u Medenom polju!

Predstavnici Opštine Bosanski Petrovac doneli su rezoluciju kojom se zahteva od Vlade Unsko-sanskog kantona da odustane od smeštaja migranata u Medenom polju.

Medeno polje je udaljeno 10 kilometara od Bosanskog Petrovca. Predstavnici Opštinskog veća Bosanski Petrovac istakli su da se odluka o smeštaju migranata kosi sa svim zakonskim, humanim i zdravorazumskim normama.

"U protivnom građani Bosanskog Petrovca će blokirati magistralni put, a u kranjem slučaju napustiti svoj grad i uputiti se u pravcu EU", navodi se u tekstu rezolucije.

Predstavnci veća su u obrazloženju rezolucije naveli da je Bosanski Petrovac mala ruralna zajednica, opterećena mnogim problemima i da bi dodatni problem s migrantima izazvao kolaps u funkcionisanju.

"Bez obzira na nacionalnu, versku ili političku pripadnost, građani Bosanskog Petrovca su jedinstveni u stavu da ne dozvole smeštaj migranata na teritoriji naše lokalne zajednice", navodi se u rezoluciji, koju potpisuje zamenik predsedavajuće Opštinskog veća Dušan Došen.

Izvor: B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter