Izvor:
20.06.2019 u 05:02
0

PREDSEDNIŠTVO BIH: Donelo odluku o pokretanju postupka za otvaranje generalnih konzulata u Novom Pazaru i Rijeci!

Predsedništvo BiH donelo je odluku o pokretanju postupka za otvaranje generalnih konzulata BiH u Novom Pazaru i u Rijeci.

Konzulat u Srbiji, sa generalnim konzulom na čelu, bio bi u Novom Pazaru i konzularnim područjem koje obuhvata teritoriju opština Novi Pazar, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj, saopšteno je iz Predsedništva BiH.

Odlučeno je i da bude pokrenut postupak za otvaranje Generalnog konzulata BiH u Hrvatskoj, sa generalnim konzulom na čelu, sa sedištem u Rijeci i sa konzularnim područjem koje obuhvata teritoriju Istarske županije, Primorsko-goranske županije, Ličko-senjske županije, Zadarske županije, Šibensko-kninske županije, Splitsko-dalmatinske županije i Dubrovačko-neretvanske županije.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter