Izvor:
11.10.2016 u 23:13
0

MRTAV PIJAN JURIO 100 NA SAT KROZ CRVENO: Ubio dve studentkinje u Sarajevu, u bekstvu je i svi ga traže!

Osoba koja je u ponedjeljak naveče učestvovala u saobraćajnoj nesreći kod Zemaljskog muzeja BiH u Sarajevu još uvijek je na slobodi, potvrdio je glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo Irfan Nefić.

U saobraćajnoj nesreći poginule su dvije osobe, studentice Filozofskog fakulteta u Sarajevu, a građani su u isčekivanju hapšenja vozača Golfa VI koji je identifikovan kao Sanjin Sefić organizovali nekoliko okupljanja.

– Naši policijski službenici obavijestili su sve policijske agencije u Bosni i Hercegovini da tragamo za osobom inicijala S.S. On nije pronađen na adresi stanovanja i od tog momenta do sada tragamo za njim, međutim, nismo u prilici da ga privedemo. Još nam je nedostupan, ali trudimo se da to učinimo u saradnji sa drugim agencijama u Bosni i Hercegovini – rekao je između ostalog Irfan Nefić, glasnogovornik MUP-a KS.

On je dodao da su o svemu obaviješteni Granična policija Bosne i Hercegovine, MUP RS, kantonalni MUP-ovi te policija Brčko distrikta.

Press.ba
Foto: BBC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter