Izvor:
11.06.2019 u 08:44
0

DUBROVNIK: Sin emiratskog šeika odbio da plati pozamašni ceh u klubu?

Sin šeika Ujedinjenih Arapskih Emirata, Hamadan bin Zajeda Al Nahijana, uplovio je luksuznom 141 metar dugom očevom jahtom u Dubrovnik, gde se sa društvom lepo zabavio u pouplarnom klubu Culture Club Revelin u starom gradskom jezgru, a potom je odbio da plati ceh od 50.000 evra.

Pozivajući se na svoja saznanja, kažu da je društvu bilo sporno piće za hostese, pa je intervenisala i policija.

Šeikov sin je navodno odbio da plati deo računa koji se nije odnosio na njegovo piće.

Luksuzna jahta Yas doplovila je u luku Gruž iz Tivta u nedelju.

Nakon uplovljavanja ekipa s jahte se zaputila u popularni klub Culture Club Revelin.

Jedan od VIP gostiju s jahte je tokom večeri častio zgodne hostese skupim šampanjcem, a litre alkohola je popilo i prinčevo društvo sve dok nije došao podebeli ceh od 50.000 evra.

Neimenovani sedok ovog događaja je rekao da je neko emiratske svite odbio da plati deo računa za piće koje su konzumirale hostese, pa su se u celu priču umešalo obezbeđenje, a potom i policija, koja je privela mlađeg muškarca.

Uz pomoć drugih gostiju on je, ipak, platio račun u vrednosti više od 375.000 kuna.

U policiji je završila i ženska pratnja, a nakon otrežnjenja su “veseli” gosti shvatili da su navedeni iznos naručili i popili.

Policija, međutim, nije potvrdila ove informacije, kao ni Culture Club Revelin, jer oni imaju poslovnu politiku zaštite privatnosti VIP gostiju koji posjećuju Dubrovnik i nude prijatnu atmosferu bez fotografa i fanova.

Inače, šeikov sin je i pre dve godine boravio u Hrvatskoj, a sada je ponovno svratio. Bogatstvo njegove porodice se procenjuje na 10 milijardi dolara.

Firme njegovog oca imaju više od 50.000 zaposlenika, a on je vlasnik i treće najveće jahte na svetu duge 162 metra.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter